A kecskeméti gyerekek Hong Kongban képviselik a Jövőnkért Művészeti Iskolát!!

A Jövőnkért Művészeti Iskola kecskeméti Grafika tanszaka Hong Kong-ba nyert pályázatot az International Children Painting Competition in Hong Kong - POYAF (Promotion of Young Artists Foundation) által szervezett világhírű versenyre. 

Csúzdi Szabó Erika három diákjával, Benics Biankával, Pintér Lili Pannával és Kasza Dániellel fog 10 napot eltölteni Hong Kongban, ahol minden nap egy újabb megmérettetés vár majd a gyerekekre, ugyanis egy héten át minden nap új helyszínen, Hong Kong különféle pontjait, nevezetességeit bejárva fognak a gyerekek egész napon át festeni. Az így elkészült alkotásokat minden nap pontozni fogja a szakmai zsűri, majd a hét végén egy hatalmas és rendkívül színvonalas záróünnepség keretein belül kihirdetik a díjazottakat. 

A záróceremónián nemcsak a héten készült remekművek kerülnek majd kiállításra, hanem a szervezőség egy olyan kiállítással is készül, mely az összes résztvevő ország egy-egy különleges virágát fogja bemutatni, így olyan virágok is láthatóak lesznek majd, melyeket talán még sosem láttak a résztvevők. Erre a kiállításra minden résztvevőnek már előre el kellett készítenie a virágot ábrázoló alkotást, melyet a versenyre magukkal is kell majd vinniük. 

Már maga a részvétel is megtiszteltetés, valamint kimagasló elismerés mind a pedagógus - Csúzdi Szabó Erika -, mind a gyerekek számára. 

Erika és a gyerekek egész nyáron fáradtságot nem ismerve lelkesen és kitartóan készültek a jövő heti megmérettetésre. Reméljük, hogy jó eredményekkel és sok új élménnyel gazdagodva fognak majd hazatérni Hong Kongból, ahová elviszik a Jövőnkért Művészeti Iskola hírét. 


A Jövőnkért Művészeti Iskola nevében gratulálunk Nekik ehhez a remek lehetőséghez és szurkoljunk Nekik együtt jövőhéten minden nap!! 


Íme néhány kép a felkészülésről:  













Megjegyzések